“ENGELSİZ GENÇLİK ŞÖLENİ”
3 MAYIS 2019

Dokuz Eylül Rektörlüğü ve Engelsiz Dokuz Eylül Koordinatörlüğü tarafından 3 Mayıs 2019 tarihinde Saat:15:00’da Tınaztepe Yerleşkesi Spor Tesisleri Futbol ve Akletizm pistinde Engelsiz Gençlik Şöleni yapılacaktır. Bu Şölen kapsamında Ampute Futbol gösteri maçı, Parkur Yarışları, Toz boya savaşı, Rap müzik konseri Ali Türk ve ekibi ve Engelsiz STK standları etkinlikleri olacaktır. Saat 20:30’da ise Tınaztepe Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da Şenlik kapsamında ZAKKUM Müzik gurubunun konseri olacaktır.

Dokuz Eylül Rektörlüğü ve Engelsiz Dokuz Eylül Koordinatörlüğü tarafından 3 Mayıs 2019 tarihinde Saat:15:00’da Tınaztepe Yerleşkesi Spor Tesisleri Futbol ve Akletizm pistinde Engelsiz Gençlik Şölenini gerçekleştirdi. Bu Şölen kapsamında Ampute Futbol gösteri maçı, Parkur Yarışları, Toz boya savaşı, Rap müzik konseri Ali Türk ve ekibi, Üstün Yetenekli Müzik Gurubu Müzikleri ve Engelsiz STK standları etkinlikleri yapıldı. Saat 20:30’da ise Tınaztepe Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da Şenlik kapsamında ZAKKUM Müzik gurubunun konserine iştirak ettik.