2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ‘BİZDE VARIZ’ TEMALI SPOR ve AKTİVİTE ETKİNLİĞİ

Dokuz Eylül Üniversitesi  ve Engelsiz DEÜ Koordinatörlüğü olarak olarak eğitim ve bilimsel faaliyetler ile Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında her zaman örnek oluşturmak ve 2 Nisan  Otizm Farkındalık Günü öncesinde 26 Mart 2019 tarihinde Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet HOTAR’ın destekleri ve katılımlarıyla düzenlediğimiz “BİZDE VARIZ” temalı Spor ve Aktivite etkinliği ile çocuklarımızın beden ve ruh gelişimine destek olmayı ortak paydada buluşmayı hedefledik.

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Otizme dikkat çekmek, farkındalık sağlamak ve toplumsal duyarlılığımızı göstermek amacıyla Sağlık Yerleşkemizde
düzenlediğimiz “BİZDE VARIZ” temalı Spor ve Aktivite etkinliğinde, evlatlarımız, ailelerimiz ve DEÜ mensuplarımız ile bir araya geldik. Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet HOTAR’ın destekleri ve katılımlarıyla 10:30 ile 13:30 saatleri arasında ;

– Kahvaltı

– Halı sahamızda çeşitli spor aktiviteleri

– Yüzme havuzumuzda yüzme aktiviteleri

–  Otizmli çocuklarımızla Şeker hamurundan Kurabiye ve çeşitli şekillerde eğlenceli gıda ürünlerini yapımı.

gibi çeşitli aktiviteler düzenledik.